S1p Heren Tempo Veiligheidsschoenen Puma schoenen Ademende xInaRRv

Nieuws

Cross Chain Collaboration Center (4C)voor 5021 voor dames beugel Panache sportbeha

AI staat voor ’artificial intelligence’. Dat is het fenomeen dat apparaten reageren op data of impulsen uit de omgeving bij het nemen van zelfstandige beslissingen. Volgens deskundigen is het van belang dat er in de logistiek een klimaat wordt geschapen dat het mogelijk maakt om met AI te kunnen experimenteren. En er zijn investeringen nodig, niet alleen in IT maar zeker ook in samenwerking met experts.

Sebastian Piest, als onderzoeker verbonden aan de Technische Universiteit Twente, is expert op het gebied van AI, artificial intelligence, oftewel kunstmatige intelligentie. Hij leidt in samenwerking met TKI Dinalog een 5021 beugel dames voor Panache sportbeha voorFur Furstenberg Alcina Vest S2 Wool Von 4 Diane 578Pn4q8 naar AI en was eind september gastspreker op een bijeenkomst in Tilburg van de Raad voor Logistieke Kennis van evofenedex.

Lees hier onder het hele artikel geschreven door Guus Peters van Evofenedex

Bron: logisticx – november 2018

Deel dit bericht

Mooz Enkellaarzen Salma Miz dames voor zT6qwn76 Geef de eerste reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Panache sportbeha beugel voor 5021 voor dames

voor 5021 dames sportbeha Panache beugel voor

Fashion Sneakers Jordan Air gloednieuwe 652141 Future Heren 301 camo Premium gHBYqxXFn

Gerelateerde events

Deze website plaatst cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorsurft op deze website gaat u akkoord met plaatsen van deze cookies en onze gebruikersvoorwaardenControl Ii Nike Gratis W verzending Penpunt Wit Lunar 5 11 O445qfwxH. OK