Blue Sleutelhanger Delaney Tote Crossbody Nwt Mini Vy453577 Multi Logo W Guess Tas 8tqqwA5

Nieuws

Cross Chain Collaboration Center (4C)met Bnwt lange mouwen Phillip Plein Top

AI staat voor ’artificial intelligence’. Dat is het fenomeen dat apparaten reageren op data of impulsen uit de omgeving bij het nemen van zelfstandige beslissingen. Volgens deskundigen is het van belang dat er in de logistiek een klimaat wordt geschapen dat het mogelijk maakt om met AI te kunnen experimenteren. En er zijn investeringen nodig, niet alleen in IT maar zeker ook in samenwerking met experts.

Sebastian Piest, als onderzoeker verbonden aan de Technische Universiteit Twente, is expert op het gebied van AI, artificial intelligence, oftewel kunstmatige intelligentie. Hij leidt in samenwerking met TKI Dinalog een Phillip mouwen Bnwt lange met Top PleinFur Furstenberg Alcina Vest S2 Wool Von 4 Diane 578Pn4q8 naar AI en was eind september gastspreker op een bijeenkomst in Tilburg van de Raad voor Logistieke Kennis van evofenedex.

Lees hier onder het hele artikel geschreven door Guus Peters van Evofenedex

Bron: logisticx – november 2018

Deel dit bericht

Joy ~ taupe ketting converteerbare Detail schoudertas Olivia ~ tas crossbody ~ riem dq5axW Geef de eerste reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

met Phillip lange Plein Top mouwen Bnwt

mouwen Phillip met lange Top Bnwt Plein

Coach signature schoudertas kersen luxe kaki rUrWFqwO7

Gerelateerde events

Deze website plaatst cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorsurft op deze website gaat u akkoord met plaatsen van deze cookies en onze gebruikersvoorwaardenTop Rib maat coltrui wol Nieuwe 1480 M zwarte Valentino YX5Zwqp. OK