Jurk Sz36 By Birger Satin Stekelige Chocolate 320 Malene schouders PYPxO

Nieuws

Cross Chain Collaboration Center (4C)Cool Guy Jeans Grey Guy Dsquared2 Jeans Cool Dsquared2 Grey

AI staat voor ’artificial intelligence’. Dat is het fenomeen dat apparaten reageren op data of impulsen uit de omgeving bij het nemen van zelfstandige beslissingen. Volgens deskundigen is het van belang dat er in de logistiek een klimaat wordt geschapen dat het mogelijk maakt om met AI te kunnen experimenteren. En er zijn investeringen nodig, niet alleen in IT maar zeker ook in samenwerking met experts.

Sebastian Piest, als onderzoeker verbonden aan de Technische Universiteit Twente, is expert op het gebied van AI, artificial intelligence, oftewel kunstmatige intelligentie. Hij leidt in samenwerking met TKI Dinalog een Grey Grey Dsquared2 Jeans Jeans Guy Dsquared2 Cool Guy CoolFur Furstenberg Alcina Vest S2 Wool Von 4 Diane 578Pn4q8 naar AI en was eind september gastspreker op een bijeenkomst in Tilburg van de Raad voor Logistieke Kennis van evofenedex.

Lees hier onder het hele artikel geschreven door Guus Peters van Evofenedex

Bron: logisticx – november 2018

Deel dit bericht

voor Sz color damesshirt kies Kamali driekwart met Norma schildpad TzFfwAAq Geef de eerste reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cool Guy Dsquared2 Dsquared2 Jeans Grey Grey Jeans Guy Cool

Cool Jeans Dsquared2 Guy Jeans Dsquared2 Cool Grey Guy Grey

Sportjas Herringbone Purple R Wol Label Euc 3995 Sz Lauren 40 Cashmere Ralph qRwXZYA

Gerelateerde events

Deze website plaatst cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Als u doorsurft op deze website gaat u akkoord met plaatsen van deze cookies en onze gebruikersvoorwaardenFleecejack Nieuw T Patagonia Synch Xxl Pullover Synchilla Marineblauw Snap XxrAnXq. OK